Själavård

Vilda och passionerade!

Vilken söndag! Varning för storm, regn och blåst :-) Ändå fyllde vi alla platser i Kristdala connect, så nästa gång blir det extrastolar. Så underbara goa människor det finns och jag och Johan är lika förundrade varje gång att alla prioriterar, samlingarna, för vi längtar ju alla efter MER eller hur?! Mer av bättre mående, mer vänner, mer av Gud, mer av livet, mer av växande, mer av mirakler i våra liv. Johan undervisade om: Är det en god idè eller en Guds idè ?! Om våra val och den fria viljan. Också roligt att träffa nya vänner 🙂 På söndag kör vi igen och om du bor i närheten av Kristdala så varmt välkommmen!!

Längtar efter mer

Jag funderar på om det finns fler ”vilda” passionerade kristna som vi därute ? Som är beredda att gå dit Gud vill, göra det som är ovanligt, som andra undrar är ni riktigt kloka 😀 Men som drivs av en gudomlig övertygelse om att detta är rätt. Som vaknar på morgonen och ber: Hej Gud vad ska vi göra idag? Och som sen ”gör”. Som vill se människor hitta meningen med livet och älska andra som vi själva blivit älskade.

Vilda och passionerade som vi

Det är ett äventyr att få leva så, ibland blir man inte förstådd, ifrågasatt och nej du hamnar inte i något innegäng i någon rörelse och du blir inte den som söker efter bekräftelse på det viset. Utan du blir annorlunda och annorlunda skrämmer andra 🙂 Men wow du blir det Gud vill att du ska vara! Och det är alltid MER än vad du hade tänkt. Han ger aldrig lite eller lagom utan mer för hans tankar är större än dina.

Wow du blir det Gud vill att du ska vara

Förr i tiden beskrevs en del kristna som ”de där vildarna”. Men vet du vi är hellre vildar så det händer något än att det inte händer något alls. Jag tänker på Johannes döparen, han hängde i öknen, där var ju hans predikoplats dit var han kallad,och vi kan bara fundera hur många han hade som lyssnade ute i öknen, sen hade han speciella kläder i kamelhår, och ett läderbälte sen så åt han….gräshoppor och vildhonung. Ingen Michelin restaurang precis. Johannes var beredd att göra det som krävdes och pga att han vågade vara annorlunda så ledde det till att Jersusalem och hela Judeen kom ut till honom i öknen för att lyssna.

Beredd att göra det som krävdes

Varför? För att Johannes vågade vara annorlunda, har du hört om honom sa folk, ska vi gå och kolla?! Ibland lönar det sig att våga vara annorlunda när du går på Guds löfte. Han vet allt du behöver och vilka du ska nå. Så frågan är kvar – finns det några fler som vågar vara vilda och passionerade för Gud idag? Är det dig han har kallat på? Våga gå!

Läs gärna i Bibeln Matteusevangeliet 3: 1-17

2 tankar om “Vilda och passionerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *