Själavård

Vem ser dig?!

Alla vill vi bli sedda eller hur?! Att någon ser oss uppmuntrar oss, ser hur vi ansträngt oss, ser hur fina vi gjort oss, ser vår talang och det just vi är bra på.Det är i sig inget fel alls.Men hur vi gör för att bli sedda kan (obs kan) vara ett problem.För några år sen ”camade” man det vill säga man hade en kamera på datorn som kunde filma oss.Tyvärr blev många utnyttjade på grund av camande. Sexuella övergrepp förekom tjejer och killar blev hotade och lockade att klä av sig framför kameran och sen ännu mer utnyttjade på grund av den film som nu fanns hos förövaren som användes för att tvinga ungdomar till mer och mer.

Hur gör vi för att bli sedda

Idag har vi facetime och snapchat där liknande saker hela tiden händer. Någon ville bli ”sedd” men allt blev fel och fruktansvärt.Om, man har ett hål inom sig på grund av att man inte blivit sedd och bekräftad till exempel hemma så är det inte ovanligt att hamna i destruktiva saker där man trodde att man skulle bli uppmärksammad, sedd och få höra att man är fin.Vi gör alla saker för att bli sedda, jodå jag också men vet du om du har hamnat i en situation där du inte vet hur du ska ta dig ut så hör av dej till mig så vill jag hjälpa dig. Mejla på caroline@sjalaro.se

Så vill jag hjälpa dig

I psaltaren 139:16 står det : Dina ögon såg MIG. Alltså Gud SER dig, han ser vem du vill vara, vem du innerst inne är, han ser ditt sanna jag!När du är helt och hållet dig själv.Han SER, varför? Han som har gjort ögat skulle inte han se? Psaltaren 94:9 Han älskar dig och vill hjälpa dig som vill bli sedd. Han kallas inte för inte seendets Gud- han ser och förstår. Han dömer dig inte och han lägger inte skam på dig. Varför inte ge honom chansen att hjälpa dig , Han som såg dig!

Läs gärna i Bibeln Psaltaren 139:16

2 tankar om “Vem ser dig?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *