Själavård

Skrivande och Divine Favour Mission!

Det är maj månad och allting vaknar i naturen. Det luktar annorlunda av alla blommor som till exempel syren, vi går långa promenader, klipper gräs, sitter ute, öppnar fönstren, mina vita gardiner vajar i vinden. Det är en underbar tid.

Renoveringen på Själaro står still eftersom delar saknas och coronan gör att det är knepigt med leveranser, men vi håller ut. Två saker som är på gång här är att jag skriver flera timmar om dagen för att min bok ska bli klar, igår grät jag lite också mitt i skrivandet. Det finns saker som är svåra att skriva om men nödvändiga. Arbetet med det går framåt och det finns en mållinje.

Att skriva flera timmar om dagen

Sen alla mina vänner så har en sak till hänt.… För en tid sedan blev vi kontaktade av DFM Divine Favour Mission det är en missionsorganisation som är stor och sträcker sig över många länder men har sin bas i Sverige. Min bror Mattias är grundaren för den. På senare tid har den växt och växt och växt otroligt mycket. Bara de sista två veckorna har 15 nya medarbetare kommit in. Divine har påbörjat ett tv-arbete vid sidan av missionen så det kommer höras mycket om den framöver, håll utkik.

Divine Favour Mission DFM

Nu driver Johan och jag Själaro när Sverige öppnar, vi hoppas i höst. Och vi har vår connect på söndagkvällar, det kommer vi fortsätta med!!! Men utöver det så har vi har sökt Gud noga över detta och fått ett starkt ord att stå på som inte lämnar några som helst tvivel för oss. Vad ska ni göra? Ja i princip det vi blir ombedda, undervisa i kurser, resa, hjälpa till i arbetet på de sätt vi kan. Vi ser fram emot detta och tackar Gud och Divines ledning för förtroendet och ser fram att möta många av er i Midsommar.

Själaro och Connect fortsätter som vanligt

Att våga gå där man inte gått förut är en resa som är spännande. Min faster gick till Pakistan som missionär när jag var en baby. Stannade där tills hon blev pensionär. Min farbror och hans fru gick till Tyskland som missionärer för många år sedan och är kvar där ännu. Min pappa var i Norge många år alla tjänade de Gud på många sätt. Socialt, de predikade, tog hand om människor och mycket mer. De alla har gemensamt är att de GICK på Guds kallelse.

Missionen ligger i släkten

Vet inte hur det är med dig, men jag blir ett år äldre varje år 🙂 och någon gång i livet tar min resa slut, innan dess vill jag ha gjort allt. Min längtan är inte en bucket list med bungy-jump med mera min lista innehåller Guds kallelse och människor. Inget är fel med bungy-jump men inget jag längtar efter. Min längtan är att se människor komma till Gud och få må bra. Vad är din längtan i livet? Vi har bara ett liv så har du aldrig tänkt tanken så fundera lite idag.

Läs gärna i Bibeln Esra 10:4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *