Själavård

Se upp!

Hej alla därute! Hoppas ditt 2020 börjat bra, här har förkylningen letat sig fram men det är ju bara en förkylning 🙂 Vi är i full fart med olika saker här och främst av allt planering och fix här på Själaro.

Igår satt jag och läste min Bibel som är som mat är för kroppen och jag lyssnade på lovsång. Jag kände mig så berörd tårarna rann och jag tänkte på alla mirakler och under som jag fått se de senaste året. Så mycket att vara tacksam för.

Känna sig berörd

I vår värld är det mörkt, krig, hämnd, bränder, varje dag man öppnar tidningen är någon mördad i Sverige, misshandel och våldtäkter och det är så lätt att bli ledsen och nedstämd. En vän och jag pratade om detta igår när det är mörkt och ingen ljusning kommer fram.

När det är mörkt

Då behöver vi påminna varandra om löftena Gud har sagt i Bibeln de saker han lovat oss. För Han sviker aldrig- det kan ta tid men det han har sagt det håller han. Min vän behövde få se det igår att Gud inte glömt bort henne så vi beslutade att be. Bara en stund senare kom ett av flera bönesvar till henne. Bibeln säger – allt vad två eller tre kommer överens om att be om här på jorden , det skall de få av min himmelske fader. Matteus 18:19

Påminn varandra om Guds löften

Okej, så du behöver hitta en eller två till idag som orkar stå med dig och be tills du får svar. Ge inte upp- Guds tid är den bästa. Låt 2020 vara året då du lär känna Gud vem han är, för första gången eller för femtioelfte gången. Det finns inget slut på hur många gånger du kan komma tillbaka till Gud 🙂 Hans kärlek är obegränsad. Lyft blicken uppåt!

Läs gärna i Bibeln Matteus 18:19-20

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *