Själavård

Ny tid!

Hej alla goda människor där ute 😀 Du kanske undrar vad som händer på Själaro, jo det byggs och målas och är full fart. Men pga Corona och att det inte är klart än så håller vi fortfarande stängt. Men vi är inte sysslolösa ändå, långt ifrån. Vi bygger vår connect-grupp varje söndag , just i söndags hade vi en väldigt härlig samling. Vi hjälper människor som är i riskgrupp eller sjuka med inköp och ärende. Månar om våra nära och kära. Skriver på projekt vi har. Men det finns en sak som sticker ut när man är hemma och det är att Gud och jag umgås hela tiden. Och bön är ju både att uttrycka behov som är runt oss men också lyssna.

Vi hjälper människor

Jag tror Maj-månad kommer innebära mycket spännande saker. Några kallar Maj för mirakel-maj någon för seger-maj. Oavsett så är Gud på gång det händer mycket saker. Igår fick jag ett bönesvar och jag tänkte detta är inte det enda bönesvaret som kommit det sista. Det har hänt mycket saker och det fortsätter hända saker. Och jag blev så glad både för vänners skull som fått bönesvar men också för egen del.

Gud är på gång

Det är en ny tid på gång, ja det är tuffa tider absolut men vi har en tuff Gud också så när elände ökar så ökar även Guds svar på våra böner. Mer segrar kommer och mer mirakler kommer. Så jag vill uppmuntra dej med att skriva lite dagboksanteckningar nu i maj om de svar du får och saker som händer runt dig. Varför? För du kommer sen kunna lyfta upp det framför dig och det skapar tro

Vi har en tuff Gud

Ta tid med Gud, Netflix, Hbo, Viaplay och allt vad de heter är kul ibland men glöm inte att först ge tid till Gud. Läs Bibeln 😀 vet du jag har studerat Psaltaren och här kommer en rad saker jag fann när jag läste :

Att vara trängd Psaltaren 4:2

Kraftlös Psaltaren 6:3

Sova Psaltaren 3:6, Ordspråksboken 3:23

Förtal Psaltaren 7:1

Faderlös Psaltaren 10:18

Ångest psaltaren 13:1-6

Ögonsten Psaltaren 17:8

Tillflyktsklippa Psaltaren 18:3

Räddade mig Psaltaren 18:3

Sköld Psaltaren 18:31b

Kraft i striden Psaltaren 18:40

Själen nytt liv Psaltaren 19:8

Vi reser oss Psaltaren 20:9

Du svarar inte Psaltaren 22:3

Osv Vad hittar du? 🙂 Detta var bara en liten del och det finns så mycket mer att hämta. Ta dig tid att dyka ner i någon bok i Bibeln och se vad den vill tala till dej om.

Läs gärna i Bibeln någon av böckerna och låt Maj månad bli en ny tid för dej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *