Goda råd

Midsommar!

Jag vet inte hur midsommar känns för dig. Kanske är det kul och lugnt ? Eller kravfyllt och jobbigt? Oavsett hur vi ser på Midsommar så kommer den komma och gå i år också. Jag har den stor lyckan att få hit några av mina barn i år. Tar det inte för givet utan är bara glad. Men som alla mammor så vill jag göra mitt bästa för dom.

Problemet är ju bara ett, jag dras med en kropp som inte gillar allt jag drömmer om och vill. Så vi är i konflikt med varandra jag och min kropp. Så kanske det är för dig också? Fast det kanske inte är din kropp som är det svåra, utan din psykiska hälsa eller relationsproblem? Något som inte vill det du vill helt enkelt. Som sätter sig i vägen för dej att ha kul och njuta som ”alla andra”.

Njuta som alla andra

Här kommer några goda råd: dra ned på krav och förväntningar du har på dej själv.Var glad om du kan äta med dem du vill umgås med – njut av det. Eller om ni går på ett firande var nöjd med det. Yes!!!! Du klarade det!

Underbart ÄR kort! Har du relationsproblem men ”måste” träffa den jobbiga släktingen ändå. Håll det kort, ha trevligt en stund, men sen räcker det. Bättre att ha kul en stund än att umgås länge och det blir katastrof och bråk.

Håll det kort

Du är du och du duger! Du är den du är, ta en promenad och låt ångesten, ilskan eller oron få landa. Gå sen tillbaka till ditt sällskap, naturen är det absolut bästa för den som inte mår bra.

Låt inte tvivel komma in att du är ”konstig” eller att du inte är okej. Kicka ut de tankarna på en gång. Bibeln säger att vår Gud har SKAPAT dig underbar! Han skapar inget dåligt utan du är den du är för han har skapat dig. Låt inget annat säga till dej något annat!

Du är underbar! Önskar dej en fantastisk Midsommar!

Läs gärna i Bibeln Psaltaren 139:14

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *