Själavård

Kär och galen

Har du varit riktigt kär någon gång? Du vet isåfall hur man vaknar på morgonen och känner sig helt desperat att få träffa personen man just träffat för tre timmar sen, fjärilar i magen, är du tjej så är du redan igång och planerar för vad du ska ha på dig nästa gång ni ses, så att han tycker du är finast i hela världen, det gör nästan ont i bröstet, du kan knappt äta, hela du är uppfylld av personen. Och även om ni ”bara” kan ses en kort stund är du beredd att åka långa vägar för den lilla stunden.

Fjärilar i magen

Att få vara så där kär gör att det är det enda man kan tänka på, man läser alla sms, meddelande om och om igen. Allt man vill är att få vara med den personen. Man är beredd att anta vilka utmaningar som helst bara man får göra det med dn man är kär i.

Beredd att anta vilka utmaningar som helst

I veckan skickade en vän en låt till mig och jag har sjungit på den hela veckan, Johan har spelat till den och idag när jag vaknade så kände jag hur kär jag var. Jo i Johan förstås men mest i Jesus.Hur jag varje morgon längtar efter att umgås med honom och söka efter honom. Bibeln är full av honom och att få sätta sig och umgås med honom och läsa Hans ord till mig varje morgon får mig att längta efter honom än mer.

Längta efter honom

Att vara kär är också att få vara glad, sprallig och lite knasig. Har du som jag dansat runt i köket eller rummet hemma och bara känt dig lycklig? Sjungit He knows my name eller någon annan lovsång och låtit orden fastnat djupt inom dej hur sant det är?!

Dansat runt i köket

Det är fredag och låt oss ta helgen till att väcka upp den kärleken till Jesus, det funkar bäst om du pratar med honom och läser hans ord till dej 🙂 Här kommer några förslag på ord läs dem och fundera på vad betyder de för dig idag. Stor Kram

Läs gärna i Bibeln Psaltaren 63:1-9, Psaltaren 59:17-18, Jesaja 41:10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *