Själavård

Jag VET vad betyder det idag?

Hej alla fina människor! Hur har ni det idag? Först av allt undrar folk hur jag mår? Jo nu har det vänt och jag är på väg tillbaka igen, men krafterna är inte riktigt på plats än men jag har tillförsikt att de kommer. Igen, tack för all omtanke och för dina böner. Nu på fredag anländer nya gäster och jag håller på att förbereder både praktiskt och andligt 🙂

Jag har tillförsikt

Idag läste jag följande: Apostlagärningarna 2:25-28 Jag VET att Herren ALLTID är med mig. HAN hjälper mig. Guds stora KRAFT håller mig uppe.Därför är mitt HJÄRTA fyllt av glädje och min tunga ropar ut hans lov!För jag VET att allt kommer att gå väl för mig när jag dör.DU kommer inte lämna min själ i helvetet eller låta din helige sons kropp förgås. Du KOMMER att ge mig livet tillbaka och fylla mig med underbar glädje när jag är i din närhet.WOW!!!

Fylla mig med underbar glädje

Vilka löften, bara detta att Jag vet!! att Herren alltid är med mig. Nu kanske du tycker jag är konstig med tanke på var jag var för två veckor sen. Men Guds ord är sanning för mig och när jag läser det så landar det längst in i mitt hjärta och där gror det och växer till. Det som ska synas utåt måste först börja inåt. Vad menar jag med det? Jo om något i mitt liv ska ske så det syns måste det först börja inne i mig.

Det måste börja inom mig

Om du vill se förändringar i ditt liv, i din personlighet, i ditt beteende , i dina handlingar så måste det först börja inom dig. Att dina tankar blir förändrade. Låt Guds ord förvandla hur du tänker, skyll inte på att -jag är bara sådan, utan ge dina tankar till Gud och våga stoppa ditt vanliga jag och ta en annan väg än den du alltid går in på.

Guds ord förvandlar hur du tänker

Kanske kan det börja med att du tyst för dig själv läser : Jag VET att Herren alltid är med mig! Vad betyder det isåfall för ditt liv idag?

Läs Gärna i Bibeln Apostlagärningarna 2:25-28

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *