Själavård

Jag tänker på dig!

Kristi Himmelsfärdsdag, hoppas du har det bra där du är. Jag har varit så bortskämd några dagar och vågar knappt säga att jag fått träffa ett av mina barn med man och ett barnbarn. Det är en gåva och jag måste nypa mig i armen nästan.

Vet inte om du är som mig, men jag mår bra av att träffa min familj, de som står ut med mig, som förstår mig, och dem som skrattar åt samma saker som jag. Idag och denna helg är en typisk nära och kära helg. Tänker särskilt på dej som är äldre och dej som är i karantän av olika slag.

En ”nära och kära” helg

Idag är en bra dag att skriva ett fysiskt brev till dina nära och kära. Slå en signal på telefon. Jag har kollat på gamla foton och finast av allt var när vårt äldsta barnbarn 6 år ringde till morfar en dag och sa – Mosh (hennes smeknamn på morfar) jag saknar dej så, så jag fick se på bilder på dej och nu ville jag ringa dej. Vilken lycka!

Ett telefonsamtal

Små telefonsamtal, bilder, brev, blombud mm gör STOR skillnad. Jag tänker på dig – så vackra ord. När någon tänker på oss innebär det att vi är framför deras ögon, de ser oss framför sig, vi är i deras tanke, Någon som tänker på oss är Gud- Josef säger i 2 Moseboken 50:20 Ni tänkte ont mot mig, men Gud har tänkt det till godo. Gud tänker alltid det goda, han möter det onda med sitt goda och även om vi lever i en tid av mycket ont fortsätter Gud att tänka gott om oss.

Gud har tänkt

Var du än är idag så är du inte ENSAM för Gud är med dej , han tänker gott om dej, du är hans ögonsten. Lyft din blick idag och se uppåt där han är istället för att se ner på omständigheterna. Jag tänker på dig <3

Läs gärna i Bibeln Lukasevangeliet 23:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *