Själavård

Hela har sin tid!

Sitter och fixar det sista innan våra gäster kommer. Igår kväll tog Johan o jag en biltur runt trakten. Vi spelade sommarsånger och njöt av natur, fågelkvitter och sol. Sen stannade vi vid en sjö Bråhultssjön och det var spegelblankt och TYST. Inte en människa i närheten. Johan spontanbadade och jag fotade vattnet som låg alldeles still.

Spegelblankt och tyst

Jag tror att Gud hade skapat lugnet igår och visste om att det bla finns en liten kvinna som behöver detta och hon heter Caroline 🙂 Bibeln talar om att allt har SIN tid och SIN stund. Ett avgörande tillfälle. Igår var ett sådant, jag sa till Johan – det här är en sådan kväll man minns. Ett avgörande tillfälle.

I Predikaren så står det att hela har SIN tid. bryta ned har SIN tid och bygga upp har SIN tid. Det finns alltså specifika tillfällen, stunder som är då det händer. Olika tider för olika saker. Om du har varit i en period av att det bryts ned så vet om detta – det finns en tid att bygga upp och en tid att hela. Och perioden som har brutit ned varar inte för evigt den har ett slut.Allt har sin tid.

Varar inte för evigt

Tiden vilar i Guds händer, Han vet när det är tid – så rusa till Honom och håll dig fast där tills det händer, allt har sin stund.

Läs gärna i Bibeln Predikaren 3:1-15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *