Själavård

Först händer ingenting och sen…

Ni vet den där känslan att allt går i sin vanliga lunk och sen händer plötsligt ALLTING på en gång 🙂 Precis, just så har det varit och just idag processar jag allt som hänt sen vi hördes sist.

Divine Favour Mission konferens

Vi har varit på konferens med Divine Favour Missions medarbetare , vi höll oss strax under 50 sträcket och inga kramar eller fysisk beröring men massor av sociala kontakter. Vi är så TACKSAMMA för den helgen. Det var längesedan vi var på konferens så nu var det extra härligt.

Så tacksam och välsignad

Många möten på dagarna och lovsångskonserter sent på kvällarna, tidiga morgnar och lagt oss sent på natten 🙂 Gått promenader i solnedgången, filmats och fotograferats. Pratat med många människor och bett med många människor (utan handpåläggning) , lett möten, talat på möten, skrattat och gråtit, lärt mig massa nytt, uppmuntrat andra, sjungit mig hes, ätit go mat, lärt känna många många fina människor och sett Gud hela människor, möta människor, kalla på människor. Ja jag längtar till nästa gång.

Familjetid

På hemvägen hämtade vi upp dottern med man och vårt minsta barnbarn. Sen blev det körkort för mågen!!! Och shopping massor med badning och grillning och mys med barnbarnet.

Mammas födelsedag

Sen så kom min älskade mammas födelsedag hon fyllde 75 år så det var en stor dag. Dock pga virus så kunde inte alla vara med men jag och mina bröder med respektive var inbjudna och vi firade i trädgården. Det blev en sådan fin dag fylld av minnen, skratt och allvar. Så fantastiskt vilket liv min mamma haft!

Hembygdsgården Kristdala

På lördagkväll åkte vi hemåt och igår söndag predikade Johan på hembygdsgården här där Betelförsamlingen var arrangör. Och vi klarade oss hyfsat från regnet och hade ett fint möte tillsammans och sen kom alla kaffekorgar fram:-)

Tacksamma

Vi avslutade helgen med kvällsdopp och pizza. Visst är livet härligt. Låt oss aldrig glömma att vara tacksamma för allt vi får vara med om, Gläd er i Herren ALLTID!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *