Själavård

Det vi har är oftast inte det vi behöver!

I min Bibel står det om saker vi behöver ha i våra liv i Galaterbrevet 5:22 står de uppräknade som Andens frukt alltså det vi producerar. Kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet, trohet, mildhet och självbehärskning. Det är den frukt som vi behöver ha i vårt liv. Men hallå säger du VEM klarar allt det? Nja det är nog ingen som kan säga jag är bäst på alla 9.

Ingen är bäst på alla 9

Snarare brukar vi alla lättare känna igen de andra som är våra egna begär, som det står om i Galaterbrevet 5: 19 Omoral, orena tankar, utsvävningar, avgudadyrkan, ockultism, hat och fiendskap, avundsjuka, vrede, egoism och habegär, oenighet och intriger, villoläror, maktkamp, dryckenskap, vilda fester och mycket annat.

Om man kikar på sitt eget liv så ser man lätt vilka saker man har som inte ska finnas där. Och skriver man upp dom och jämför med vad man borde ha ser man snabbt att det är motsatsen till vad man bör ha som nu finns i ens liv. Oftast beror det på vad man gått igenom i livet. Man vill tex ha frid men har istället ångest. Vi har det vi inte behöver.

Vi har det vi inte behöver

Hur underbart skönt vore det inte att ha allt det goda i vårt liv?! Vet du idag vill jag komma med hopp till dej. Du KAN få uppleva det!!! Jo man kan få möta Gud och få byta ut det jobbiga och svåra mot ett liv med bättre saker.Hur kan du säga så Caroline??? För att jag har SETT människor göra den resan, därför. Är det svårt? Du behöver tala sanning med Gud berätta om allt du har i ditt liv, lämna det och börja ett nytt liv. Det är en process och en resa att göra men det bästa av allt är att du behöver inte göra den resan själv, Jesus går med dej.

Han säger inte nej till någon

Vilken frukt vill du producera i ditt liv? Kanske ska du ta ett steg idag skriva upp en lista, prata med Jesus och BE att han vill hjälpa dig med att bli av med allt svårt och tungt. Han har hittills inte sagt nej till någon.Han kommer INTE säga nej till dig heller.

Läs gärna i Bibeln Josua 1:5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *