Själavård

Att vara behövd mitt i vår svaghet

Tack för alla meddelande här och på fb, insta all uppmuntran, sånger mm. Låt oss aldrig glömma göra gott mot andra det är något vi behöver se mer i vår tid.

I förra veckan när jag läste Bibeln så kom detta bibelord upp en dag : Jesaja 6:8 Och jag hörde Herrens röst.. Han sade : Vem skall jag sända och vem vill vara vår budbärare? Då sade jag Här är jag, sänd mig. Ska jag vara ärlig började jag skratta först och sa till Gud -du är rolig du, titta här hur jag ser ut. Kan knappt fungera.

Gud- du är rolig du

Men sen kom jag ihåg alla gånger han kallat på mig har jag varit likadan som nu. Då kom tårarna och i djupaste nöd bad jag den där livsfarliga bönen igen – Gud här är jag sänd mig, om du kan använda något i mig så får du det. Jag fortsatte läsa i Jesaja 7:11 Begär ett tecken från Herren din Gud. Begär det nedifrån djupet eller uppifrån höjden. Eftersom jag var på botten av mig själv, nedifrån djupet fick min bön komma upp därifrån till Han som känner mig allra bäst.

En livsfarlig bön

DU oavsett var du är idag, på botten, eller på höjden så kan och VILL Gud använda dig. Han ropar på oss alla att göra Hans vilja i vår vardag. Du kanske tror att du inte kan göra någonting som din situation ser ut. Men det finns alltid något du kan göra. Be för någon, ringa , smsa en uppmuntran. Är du piggare kan du baka till någon, köpa en blomma, läsa för någon som inte kan läsa själv, gå ut på promenad med någon odyl.

Han ropar på oss alla

DU behövs, du finns här av en anledning, du är i Hans plan och han undrar vem? Vem skall han skicka. Det är inte över innan Gud säger att det är över. Låt oss fortsätta framåt, du kanske ligger i sängen idag då behöver du vila. Men att vila betyder inte att det inte går framåt – det betyder att du samlar krafter för det som komma skall. Våga be idag sjuk, sliten, prövad eller fylld av kamp – Här är jag sänd mig!

Läs gärna i Bibeln Hebreerbrevet 10:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *