Själavård

2020 så spännande!

Det känns andaktsfullt varje år när vi står inför ett nytt år. Man summerar och tittar på det vi vann och det vi förlorade. Men hoppet om ett nytt GOTT år lever inom oss alla. Att det ska bli bättre än det förra oavsett hur bra eller dåligt det var. När jag var barn och firade in det nya året i kyrkan satt man tyst och lyssnade på den som fått ”äran” att gå och slå 12 slag på gonggongen i ett annat rum. Tyst räknade man ner och drog ett andetag när klockan slagit 00.

Ett oskrivet blad, 365 nya fräscha dagar låg förhoppningsvis framför också möjligheter om att förändra på saker man ville ändra på. På nyårsafton i år hände flera saker- en av dem var , på dagen satt Johan och jag i Oskarshamn på ett cafe och drömde och visionerade. Det är härligt att drömma och prata om framtiden och när Gud är med i samtalet blir det extra spännande och fantastiskt.OM det inte är stora drömmar är det inte från Gud 🙂

Så vi drömmer och längtar och planerar. Jag hoppas att ditt 2020 ska börja likadant. Våga fråga Gud vad vill du i år med mitt liv, prata med vänner du har förtroende för om ditt andliga liv, din inre människa. Att träna, äta rätt och leva hälsosamt är också viktigt. Men tänk också på din inre människa vad kan du göra för den? När vi närmar oss Gud har Han lovat att närma sig oss därför kan vi söka honom och VETA att han aldrig sviker oss. Han vill vara mitt i ditt 2020.

Ta vara på de första dagarna i år, dröm, prata och sök Gud 🙂 Du kommer inte ångra dig jag lovar.

Läs gärna i Bibeln 5 Mosebok 31:8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *